Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Nakonec mandlovou hmotu smícháme s máslem a vyšleháme Laskonky slepíme krémem a skladujeme v chladu.
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme oblíbeným
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Usušené laskonky necháme 2-3 minuty na plechu a poté
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme krémem
Bílky vyšleháme do pěny a přidáme opatrně cukr a kokos. Směs klademe lžičkou na plech vyložený pečícím
Šablonu na laskonky si položíme na plech s pečícím Vychladlé laskonky slepujeme spodní stranou k sobě
Příprava laskonek: Bílky a polovinu krupicového cukru Podáváme s fondantem a laskonkou.