Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Nakonec mandlovou hmotu smícháme s máslem a vyšleháme Laskonky slepíme krémem a skladujeme v chladu.
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Usušené laskonky necháme 2-3 minuty na plechu a poté
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme oblíbeným
Šablonu na laskonky si položíme na plech s pečícím Vychladlé laskonky slepujeme spodní stranou k sobě
Bílky vyšleháme do pěny a přidáme opatrně cukr a kokos. Směs klademe lžičkou na plech vyložený pečícím
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme krémem
Příprava laskonek: Bílky a polovinu krupicového cukru Podáváme s fondantem a laskonkou.