Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Poté přidáme krém s oříškovou příchutí, kávu a ořechy
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme krémem
Bílky vyšleháme do pěny a přidáme opatrně cukr a kokos. Směs klademe lžičkou na plech vyložený pečícím
Šablonu na laskonky si položíme na plech s pečícím Vychladlé laskonky slepujeme spodní stranou k sobě
Po upečení necháme laskonky vychladnout a připravíme Laskonky slepíme krémem a skladujeme v chladu.