Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Poté přidáme krém s oříškovou příchutí, kávu a ořechy
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Bílky vyšleháme do pěny a přidáme opatrně cukr a kokos. Směs klademe lžičkou na plech vyložený pečícím
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme krémem
Šablonu na laskonky si položíme na plech s pečícím Vychladlé laskonky slepujeme spodní stranou k sobě
Po upečení necháme laskonky vychladnout a připravíme Laskonky slepíme krémem a skladujeme v chladu.