Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Příprava laskonek: Na plotnu postavíme hrnec s vodou Poté přidáme krém s oříškovou příchutí, kávu a ořechy
Laskonky necháme vychladnout a mezitím si připravíme Krém nastříkáme na laskonku a druhou jí přiklopíme.
Šablonu na laskonky si položíme na plech s pečícím Vychladlé laskonky slepujeme spodní stranou k sobě
Příprava laskonek: Na vodní lázni ušleháme bílky spolu Hotové laskonky necháme vychladnout a slepíme krémem
Bílky vyšleháme do pěny a přidáme opatrně cukr a kokos. Směs klademe lžičkou na plech vyložený pečícím
Po upečení necháme laskonky vychladnout a připravíme Laskonky slepíme krémem a skladujeme v chladu.