Prémiový obsah
★★★★
2.2K čtenářů
1 h
wendy.bendy
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rohlíčky vyložte na pečicí papír a pečte v rozehřáté Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Naplňte je šunkovou hmotou a stočte do tvaru rohlíčků Rohlíčky klaďte na plech pokrytý pečicím papírem, na
stjeně kousky a ty pomocí formičky přetvoříme na rohlíčky Po vychladnutí namočíme vždy polovinu rohlíčku v čokoládě
Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky. Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme
odkrajujeme těsto, válíme z něj válečky a tvoříme rohlíčky Rohlíčky klademe na plech a poté pečeme zhruba 10 minut
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém