Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
15 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
tu trochu oválet v kokosu a až potom z ní vyrobit kuličku Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět vykoulíme kuličku
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.
Cukr nasypeme do kastrůlku, zalijeme 4 lžícemi vody a na malém plameni mícháme, až se rozpustí. Do mísy
Vytvarujeme kuličky, obalíme v kokosu a dáme do košíčků
Příprava krému: Pudinkový prášek rozmícháme s cukrem v mléce, přidáme vanilkovou dřeň z lusku a za stálého