4.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
V horkém mléce rozpustíme med, máslo a nakonec zašleháme Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.
Přidáme vejce, med a vytvoříme hladké těsto. Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
dáme prosátý cukr, tuk, vejce a smícháme. přidáme med Vychladlé perníčky zdobíme bílkovou polevou.
Hnědý cukr, med a vodu dáme do hrnce, společně rozvaříme Perníčky položíme na plech vyložený pečicím papírem
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Vejce vyšleháme do pěny, přidáme mléko, mouku, prášek do pečiva, cukry a povolené máslo. Vymícháme hladké
V míse smícháme cukr, vejce, koření a med. v trošce Perníčky necháme alespoň 4-5 dnu uležet.