Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme Krém: máslo pokojové teploty našleháme s dopředu zkaramelizovaným
vykrajujeme čtverečky, které natočíme na železné trubičky Naplníme máslovým krémem a udržujeme v suchu a chladu
Touto směsí pak trubičky naplníme. Plněné trubičky namáčíme v polevě a hned obalujeme
nutné kolečka co nejrychleji stočit pomocí vařečky do trubičky Okraje trubiček namáčíme v čokoládové polevě a v mletých
Pečeme při 250°C, než trubičky zezlátnou. Mezitím si připravíme krém, tak že vyšleháme cukr s
Smetanu vyšleháme do tuha a přidáme cukr. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a necháme trochu zchladnout
a kakaem do hladkého krému. Spodní část korpusu potřete polovinou krému.
Necháme zchladnout a slepujeme krémem. Zbytkem krému můžeme i ozdobit.
Poté necháme odkapat a do horkého mléka dáme kakaovou směs a uvaříme krém, poté rozdělíme do misek, dáme
Nejprve si připravíme krém. Plát těsta potřeme uleželým krémem, přidáme pomeranč