Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme Krém: máslo pokojové teploty našleháme s dopředu zkaramelizovaným
vykrajujeme čtverečky, které natočíme na železné trubičky Naplníme máslovým krémem a udržujeme v suchu a chladu
Touto směsí pak trubičky naplníme. Plněné trubičky namáčíme v polevě a hned obalujeme
nutné kolečka co nejrychleji stočit pomocí vařečky do trubičky Okraje trubiček namáčíme v čokoládové polevě a v mletých
Pečeme při 250°C, než trubičky zezlátnou. Mezitím si připravíme krém, tak že vyšleháme cukr s
Smetanu vyšleháme do tuha a přidáme cukr. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a necháme trochu zchladnout
Necháme zchladnout a slepujeme krémem. Zbytkem krému můžeme i ozdobit.
Na vlek si dáme mouku, cukr, ořechy a zamícháme. Tuk nakrájíme na kousky a postupně přidáváme, ručně
máslem vymazaný a moukou vysypaný plech.Připravíme si krém
Poté necháme odkapat a do horkého mléka dáme kakaovou směs a uvaříme krém, poté rozdělíme do misek, dáme