Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme Krém: máslo pokojové teploty našleháme s dopředu zkaramelizovaným
vykrajujeme čtverečky, které natočíme na železné trubičky Naplníme máslovým krémem a udržujeme v suchu a chladu
Touto směsí pak trubičky naplníme. Plněné trubičky namáčíme v polevě a hned obalujeme
nutné kolečka co nejrychleji stočit pomocí vařečky do trubičky Okraje trubiček namáčíme v čokoládové polevě a v mletých
Pečeme při 250°C, než trubičky zezlátnou. Mezitím si připravíme krém, tak že vyšleháme cukr s
Smetanu vyšleháme do tuha a přidáme cukr. Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni a necháme trochu zchladnout
Necháme zchladnout a slepujeme krémem. Zbytkem krému můžeme i ozdobit.
Smícháme mléko a hrubou mouku na krém, zahřejeme, promícháme Zatímco se nám peče těsto, dokončíme kakaový krém.
Nejprve si připravíme krém. Plát těsta potřeme uleželým krémem, přidáme pomeranč
Na vlek si dáme mouku, cukr, ořechy a zamícháme. Tuk nakrájíme na kousky a postupně přidáváme, ručně