Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které vyválíme na plát a nakrájíme na obdélníčky.
35 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Vychladlé trubičky namočíme do čokolády a opět necháme Krém: máslo pokojové teploty našleháme s dopředu zkaramelizovaným
vykrajujeme čtverečky, které natočíme na železné trubičky Naplníme máslovým krémem a udržujeme v suchu a chladu
Touto směsí pak trubičky naplníme. Plněné trubičky namáčíme v polevě a hned obalujeme
Pečeme při 250°C, než trubičky zezlátnou. Mezitím si připravíme krém, tak že vyšleháme cukr s
nutné kolečka co nejrychleji stočit pomocí vařečky do trubičky Okraje trubiček namáčíme v čokoládové polevě a v mletých
Poté necháme odkapat a do horkého mléka dáme kakaovou směs a uvaříme krém, poté rozdělíme do misek, dáme
Smícháme mléko a hrubou mouku na krém, zahřejeme, promícháme Zatímco se nám peče těsto, dokončíme kakaový krém.
Nejprve si připravíme krém. Plát těsta potřeme uleželým krémem, přidáme pomeranč
Na vlek si dáme mouku, cukr, ořechy a zamícháme. Tuk nakrájíme na kousky a postupně přidáváme, ručně
máslem vymazaný a moukou vysypaný plech.Připravíme si krém