286 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Ze směsi děláme lžičkou hrudky, na plech vyložený pečícím Upečené kokosky namáčíme v čokoládě a dáme do sucha
Vychladlé kokosové hrudky máčíme z poloviny v rozpuštěné Kokosové hrudky s čokoládou necháme před podáváním
Z konzervy s kokosovým mlékem odebereme jen tuhou část Rozpuštěnou čokoládu smícháme s olejem, namočíme do
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo, Roládu polijeme připravenou čokoládou.
Přidáme kokosové mléko, extrakt, uzavřeme nádobu a teplého mléka a prohřejeme, ozdobíme máslem s kokosem a čokoládou
Bílou čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni Hořkou čokoládu na vaření se ztuženým tukem rozpustíme
Necháme dokladně vychladnout a poté namáčíme v čokoládě
Do horké vodní lázně postavíme hrnec s vejci a cukrem. Elektrickým šlehačem ušleháme do husté hmoty.
Z těsta lžičkou vykrajujeme malé hrudky, které přeneseme Upečeme hrudky pokropíme čokoládovou polevou
Rozlámanou čokoládu necháme s trochou vody rozpustit Do rozpuštěné čokolády přimícháme ovoce, ořechy a rumové
Celá vejce s cukrem ušleháme do pěny. Do tohoto základu přidáme mouku prosetou s kypřícím práškem a poté