293 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ze směsi děláme lžičkou hrudky, na plech vyložený pečícím Upečené kokosky namáčíme v čokoládě a dáme do sucha
Vychladlé kokosové hrudky máčíme z poloviny v rozpuštěné Kokosové hrudky s čokoládou necháme před podáváním
Bílou čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni Hořkou čokoládu na vaření se ztuženým tukem rozpustíme
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo, Roládu polijeme připravenou čokoládou.
Přidáme kokosové mléko, extrakt, uzavřeme nádobu a teplého mléka a prohřejeme, ozdobíme máslem s kokosem a čokoládou
Z konzervy s kokosovým mlékem odebereme jen tuhou část Rozpuštěnou čokoládu smícháme s olejem, namočíme do
Necháme dokladně vychladnout a poté namáčíme v čokoládě
Hotové hrudky ihned sundáme z plechu a dáme vychladnout Vychladlé hrudky ozdobíme trochou rozpuštěné bílé čokolády
ve vodní lázni a do každé čokolády vmícháme polovinu Pomocí lžíce tvoříme z mandlové hmoty hrudky, které
Pomocí lžiček děláme hrudky, které vkládáme do papírových