289 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Ze směsi děláme lžičkou hrudky, na plech vyložený pečícím Upečené kokosky namáčíme v čokoládě a dáme do sucha
Vychladlé kokosové hrudky máčíme z poloviny v rozpuštěné Kokosové hrudky s čokoládou necháme před podáváním
Necháme dokladně vychladnout a poté namáčíme v čokoládě
Z konzervy s kokosovým mlékem odebereme jen tuhou část Rozpuštěnou čokoládu smícháme s olejem, namočíme do
Přidáme kokosové mléko, extrakt, uzavřeme nádobu a teplého mléka a prohřejeme, ozdobíme máslem s kokosem a čokoládou
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme máslo, Roládu polijeme připravenou čokoládou.
Bílou čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni Hořkou čokoládu na vaření se ztuženým tukem rozpustíme
Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázní. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky a
Celá vejce s cukrem ušleháme do pěny. Do tohoto základu přidáme mouku prosetou s kypřícím práškem a poté
Z těsta lžičkou vykrajujeme malé hrudky, které přeneseme Upečeme hrudky pokropíme čokoládovou polevou
Rozlámanou čokoládu necháme s trochou vody rozpustit Do rozpuštěné čokolády přimícháme ovoce, ořechy a rumové