Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
dám: Krémový sýr, mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké
nakonec namáčíme, vždy jen polovinu v rozpuštěné bílé čokoládě s kouskem másla.
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
Čokoládu a tuk rozehřejeme ve vodní lázni. Z hmoty tvarujeme kuličky a obalujeme je ve strouhaném
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.
Čokolády rozpustíme a přidáme k sušenkové hmotě, promícháme Vytvarujeme kuličky, obalíme v kokosu a dáme do košíčků