Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Do mísy nasypeme kokos, sušené mléko, přilijeme salko a vypracujeme těsto. Hotové těsto rozdělíme na
Na krém uvaříme z mléka, pudinkového prášku a cukru hustý pudink. Po uvaření necháme pudink vychladnout
Nastrouhané sušenky spojíme s rozpuštěným máslem, cukrem, solí a na sucho v pánvi opraženým kokosem.
Z hladké mouky, cukru moučka, 150 g kokosu, vejce a másla nebo margarínu vypracujeme těsto, které necháme
Mezitím si připravíme náplň: Svatíme kokosové mléko přes sítko moučkovým cukrem, vyklepneme, naplníme kokosovou
V míse promícháme kondenzované mléko, kokos a sušené mléko. Polovinu směsi oddělíme a obarvíme kakaem
Plech vyložíme pečícím papírem. Vejce s cukrem ušleháme do tuha. Postupně zašleháme dvě lžíce oleje a
Máslo pokojové teploty dáme do misky a přidáme cukr a mouku. Poté přidáme kokos a rukou žmouláme až nám
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
důkladně propláchneme a uvaříme v 300 ml vody, přilijeme kokosové česnek nasekáme a v rozehřáté pánvi orestujeme nasucho kokosové