Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Poté z těsta tvarujeme ježky, tím, že uděláme kuličku No a už jenom postupně ježky namáčíme do čokolády a
Nakrájíme na ježky. troubu přepneme na horkovzduch a necháme bramborové ježky
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak
Do mísy dáme mléko, mouku, vejce, sůl. vanilkový extrakt a rozpuštěné máslo. Rozmixujeme do hladké konzistence
Přidáme hrubou mouku a kokos a plníme do formiček na ježky Hotové ježky polijeme čokoládovou polevou a posypeme
Kostkový cukr zahřejeme v hrnci dohněda a zalijeme vodou. Vodu si raději ohřejte a lijte ji pomalu a
Krystal opražíme, zředíme vodou a za stálého míchání necháme rozpustit a vychladit. Žloutky vyšleháme
Základ na kokosové ježky pečeme v dobře předehřáté Kokosové ježky necháme ztuhnout a můžeme podávat.
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s 60 g cukru do světlé pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh,
Brambory důkladně omyjeme a ostrým nožem nakrájíme na plátky, ale konec nedořízneme. Vzniknou nám tak