Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Poté z těsta tvarujeme ježky, tím, že uděláme kuličku No a už jenom postupně ježky namáčíme do čokolády a
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak
Do mísy dáme mléko, mouku, vejce, sůl. vanilkový extrakt a rozpuštěné máslo. Rozmixujeme do hladké konzistence
Nakrájíme na ježky. troubu přepneme na horkovzduch a necháme bramborové ježky
Brambory dobře opereme ve studené vodě, uvaříme ve slupce doměkka a necháme vychladnout. Pak je podélně
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s 60 g cukru do světlé pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh,
Z hladké mouky, změklé Hery nebo másla, cukr a žloutek vypracujeme těsto a necháme půl dne odležet. Pak
Brambory důkladně omyjeme a ostrým nožem nakrájíme na plátky, ale konec nedořízneme. Vzniknou nám tak
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s 70 g cukru do světlé pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh,