Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Necháme chvíli odpočinout a poté vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Z uvedených ingrediencí si připravíme těsto na lívance. Na rozžhaveném másle, nebo oleji poté smažíme
necháme odpočinout a poté rozválíme a vykrajujeme srdíčka smícháme všechny uvedené suroviny a vykrajujeme tvary srdíček