Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Necháme chvíli odpočinout a poté vykrajujeme srdíčka
Hotová srdíčka ozdobíme marmeládou nebo čokoládou.
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme srdíčka, která Dle chutí můžeme srdíčka slepit nějakým krémem k sobě
Z uvedených ingrediencí si připravíme těsto na lívance. Na rozžhaveném másle, nebo oleji poté smažíme
necháme odpočinout a poté rozválíme a vykrajujeme srdíčka smícháme všechny uvedené suroviny a vykrajujeme tvary srdíček
Z piškotu i želatinového plátu vykrájíme srdíčka, piškoty Povrch posypeme mandlemi a ozdobíme srdíčky ze zbytku
Srdíčka klademe na plech vyložený papírem na pečení Vychladlá srdíčka poté potřeme žlutou polevou a lehce
Z těsta vykrájíme srdíčka, plech vyložíme pečícím papírem Upečená srdíčka necháme vychladnout a posypeme je moučkovým