Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Necháme chvíli odpočinout a poté vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Z uvedených ingrediencí si připravíme těsto na lívance. Na rozžhaveném másle, nebo oleji poté smažíme