Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Necháme chvíli odpočinout a poté vykrajujeme srdíčka
plát silný asi 3 mm, vykrojíme z něj přibližně 60 srdíček Pak srdíčka vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme
Vykrojíme srdíčka, přeneseme je na plech vyložený pečícím Potom srdíčka pečeme asi 15 minut v troubě vyhřáté
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Srdíčka klademe na plech vyložený papírem na pečení Vychladlá srdíčka poté potřeme žlutou polevou a lehce
Z těsta vykrájíme srdíčka, plech vyložíme pečícím papírem Upečená srdíčka necháme vychladnout a posypeme je moučkovým