Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevné pěny a poté do ni vmícháme cukr. Směs vložíme do horké vodní
Na sněhové pusinky si nad párou vyšleháme tuhý sníh pusinky.
Předehřejte troubu na 120 stupňů. Našlehejte bílky se špetkou soli do tuha. Pak postupně po lžících
Zdobícím sáčkem na plech nastříkáme pusinky. Plech vložíme do vyhřáté trouby a při 100 °C pusinky