Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevné pěny a poté do ni vmícháme cukr. Směs vložíme do horké vodní
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Na sněhové pusinky si nad párou vyšleháme tuhý sníh pusinky.
Předehřejte troubu na 120 stupňů. Našlehejte bílky se špetkou soli do tuha. Pak postupně po lžících
Zdobícím sáčkem na plech nastříkáme pusinky. Plech vložíme do vyhřáté trouby a při 100 °C pusinky