1.6K čtenářů
3 h
anet.ruzicka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Z těsta vyválíme tenké plátky a vykrajujeme kytičky Upečené kytičky necháme zchladnout a poté slepíme džemem
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevné pěny a poté do ni vmícháme cukr. Směs vložíme do horké vodní
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Druhý den vyválíme a vykrojíme různé kytičky do každé Hotové kytičky k sobě slepujeme oblíbenou marmeládou