Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
Troubu předehřejeme na 170 °C. Z těsta vyválíme tenké plátky a vykrajujeme kytičky (nebo jiné tvary).
50 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Cukr, mouku, žloutek a máslo smícháme a vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet v lednici asi 12 hodin
V misce utřeme tuk s cukrem, pak vytřeme žloutky přidáme citronovou kůru a nakonec mouku. Vypracujeme
V míse si utřeme máslo s cukrem, přidáme žloutky, citronovou kůru a nakonec mouku. Těsto si vyválíme
Troubu předehřejeme na 170 °C. Z těsta vyválíme tenké plátky a vykrajujeme vajíčka (nebo jiné tvary).
Tuk s moučkovým a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a mouku. Vytvoříme těsto, které
Vykrajujtez něj kytičky, polovinu s malým otvorem uprostřed Upečené linecké kytičky slepujte zavařeninou a podle
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu do druhého dne. Vyválíme plát a vykrajujeme nejlépe
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme kytičky, které Jakmile kytičky vychladnou, dáme do středu marmeládu
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme do druhého dne odpočívat v lednici. Poté těsto lehce projmeme
Moc dobre fak jo vinikajici