Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Mrkev a cuketu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Růžičky květáku omyjeme a nakrájíme na
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, které necháme zesklovatět na oleji. Posypeme moukou a restujeme
Mleté maso, petrželka, sýr, vejce, strouhanky, česnek, cibule, sůl a pepř smícháme dohromady a tvarujeme
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček a přídáme mandle. Mascarpone promícháme s kysanou
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájené cibule a přidáme a na kousky nakrájené párky. Zalijeme vodou a přidáme