Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Všechno ovoce omyjeme a očistíme. Poté nakrájíme na malé kousky a napichujeme na špejle. Nakonec napíchneme
Začneme tím, že si všechnu zeleninu a slaninu nakrájíme na kostičky. Čočku přebereme a propláchneme ve
MIMOSA SE SEKTEM TROCHA TEORIE Charakteristikou jsou
Kuřecí prsa rozkrojíme na dva tenčí řízky, lehce naklepeme a osolíme. Smícháme solamyl se sodou a vmícháme
Uzené amso nakrájíme na menší kousky. Brambory uvaříme den předem doměkka ve šlupce, oloupeme na a na