Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Zpracujeme si těsto, které necháme chvíli odpočinout. Poté naplníme do formiček na tlapky a pozvolna
Trochu mléka nalijeme zvlášť do mističky nebo hrnku mléko dáme do větší mísy, přidáme k němu cukr, vejce, trochu
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky
Žloutky důkladně rozetřeme v míse s vanilkovým i krupicovým cukrem. Do směsi přidáme kondenzovaná mléka