Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Všechno ovoce omyjeme a očistíme. Poté nakrájíme na malé kousky a napichujeme na špejle. Nakonec napíchneme
Kuřecí prsa rozkrojíme na dva tenčí řízky, lehce naklepeme a osolíme. Smícháme solamyl se sodou a vmícháme
MIMOSA SE SEKTEM TROCHA TEORIE Charakteristikou jsou
Začneme tím, že si všechnu zeleninu a slaninu nakrájíme na kostičky. Čočku přebereme a propláchneme ve
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, které necháme zesklovatět na oleji. Posypeme moukou a restujeme