Prémiový obsah
★★★
748 čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
V míse smícháme ořechy, cukr, kakao, máslo a rum. Vypracujeme hladkou směs bez hrudek a tvoříme kuličky
Z té poté tvořímu kuličky a obalujeme je v kokosu.
Všechno v míse promícháme a tvarujeme menší kuličky Kuličky obalené čokoládou necháme okapat na sítku nebo
Tvarujeme kuličky, které namáčíme v rozehřáté čokoládě
Ve vodní lázni si rozpustíme hořkou čokoládu s kouskem Poté z těsta vytvarujeme kuličky a namáčíme je v čokoládách
Kakao a cukr dobře rozmícháme ve dvou lžících studeného Zbylé mléko přivedeme k varu, přilijeme kakao a necháme
Vypracujeme hladké těsto, ze kterého tvoříme kuličky Daváme do talíře s kakaem a obalujeme.
Vytvoříme hladké těstíčko bez hrudek a z něj poté tvoříme kuličky Kuličky obalujeme v semínkách a dáme do papírových
Rukama vytvarujeme z připravené hmoty kuličky. vodní lázni rozpustíme kokosový olej a smícháme ho s kakaem
tvořte kratší kousky – odstřihávejte je rovnou do horkého Na kakao vmíchejte do mandlového mléka skořici, chilli