Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový
Buchta: Celá vejce šleháme s cukrem, přidáme 2 lžíce mouky a šleháme do zhoustnutí, pak přidáme vlažnou
Ze všech surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na 3 díly. Jednotlivé díly obarvíme kakaem a potravinářskou
Kokos smícháme v hlubší míse s kond. mlékem, cukrem, krupicí a rumem. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme
Cukr smícháme se žloutky, přidáme strouhané ořechy a nakonec sníh ušlehaný z bílků. Na větším plechu
Kokosové kmeny zabalíme do alobalu nebo potravinářské Hotové kmeny můžeme také namáčet v čokoládové polevě
Na válek si dáme všechny suroviny (kromě mléka a mandlí) a uhněteme krásně hladké těsto, dáme do vymazané
Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 20 minut odpočnout v lednici. Piškoty slepíme krémem a
300 g nastrouhaných mandlí a 300 g cukru promícháme na vále, přidáme šťávu z 1 citrónu, 2 bílky a důkladně