Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na vále smícháme mouku, kypřící prášek, cukr, aroma, sůl, vejce a máslo. Marcipán nastrouháme, přidáme
Vyšleháme bílky a přidáme cukr, dřeň z vanilkového lusku a přidáme mouku a mandle. Nalijeme do vymazané
Sypké suroviny smícháme v míse a přidáme rum. Vypracujeme těsto a vyválíme na plát. Vykrájíme hříbečky
Smícháme obě mouky s kypřícím práškem. přidáme sůl, koření, máslo a vejce. Vypracujeme těsto a vyválíme
V misce smícháme cukr a žloutky, pak do směsi přidáme nastrouhané mandle, piškoty, citronovou kůru a
Rozmícháme si cukr a žloutky, přidáme mandle, piškoty, citronovou kůru a trošku rumu. Z těsta děláme
Máslo smícháme s arašídovým a cukrem, přidáme nastrouhané mandle a vypracujeme hmotu. Z té pak vytvarujeme
Veku nakrájíme na kostky a navlhčíme mlékem. osolené máslo utřeme do pěny, přidáme žloutky, na drobno
Mandle oloupeme necháme oschnout a umeleme, popřípadě rozmixujeme a smícháme s 750 ml vody. Necháme vyluhovat
Na válek si dáme všechny suroviny (kromě mléka a mandlí) a uhněteme krásně hladké těsto, dáme do vymazané
Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 20 minut odpočnout v lednici. Piškoty slepíme krémem a
Bílky a polovinu krupicového cukru vyšleháme ve vodní lázni asi 5 minut. Pak do nich zašleháme zbytek