Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový
Buchta: Celá vejce šleháme s cukrem, přidáme 2 lžíce mouky a šleháme do zhoustnutí, pak přidáme vlažnou
Ze všech surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na 3 díly. Jednotlivé díly obarvíme kakaem a potravinářskou
Kokos smícháme v hlubší míse s kond. mlékem, cukrem, krupicí a rumem. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme
Cukr smícháme se žloutky, přidáme strouhané ořechy a nakonec sníh ušlehaný z bílků. Na větším plechu
Kokosové kmeny zabalíme do alobalu nebo potravinářské Hotové kmeny můžeme také namáčet v čokoládové polevě
Máslo smícháme s arašídovým a cukrem, přidáme nastrouhané mandle a vypracujeme hmotu. Z té pak vytvarujeme
Veku nakrájíme na kostky a navlhčíme mlékem. osolené máslo utřeme do pěny, přidáme žloutky, na drobno
Bílky a polovinu krupicového cukru vyšleháme ve vodní lázni asi 5 minut. Pak do nich zašleháme zbytek