Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
30 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Buchta: Celá vejce šleháme s cukrem, přidáme 2 lžíce mouky a šleháme do zhoustnutí, pak přidáme vlažnou
Ze všech surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na 3 díly. Jednotlivé díly obarvíme kakaem a potravinářskou
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový
Kokos smícháme v hlubší míse s kond. mlékem, cukrem, krupicí a rumem. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme
Cukr smícháme se žloutky, přidáme strouhané ořechy a nakonec sníh ušlehaný z bílků. Na větším plechu
Kokosové kmeny zabalíme do alobalu nebo potravinářské Hotové kmeny můžeme také namáčet v čokoládové polevě
Nejprve si pomocí rádla rozkrojíme těsto na obdélníky. Poté je naplníme směsí s máslo, piškotů a nastrouhaného
Banány a avokádo nakrájíme na menší kousky. Spolu s ostatními surovinami vložíme do smoothie mixéru.