Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový
Buchta: Celá vejce šleháme s cukrem, přidáme 2 lžíce mouky a šleháme do zhoustnutí, pak přidáme vlažnou
Ze všech surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na 3 díly. Jednotlivé díly obarvíme kakaem a potravinářskou
Kokos smícháme v hlubší míse s kond. mlékem, cukrem, krupicí a rumem. Rozdělíme na dvě části, jednu obarvíme
Cukr smícháme se žloutky, přidáme strouhané ořechy a nakonec sníh ušlehaný z bílků. Na větším plechu
Kokosové kmeny zabalíme do alobalu nebo potravinářské Hotové kmeny můžeme také namáčet v čokoládové polevě
Tuk s moučkovým a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vejce a mouku. Vytvoříme těsto, které
Mouku, cukr, tuk a žloutky smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které dáme do ledničky odležet
300 g nastrouhaných mandlí a 300 g cukru promícháme na vále, přidáme šťávu z 1 citrónu, 2 bílky a důkladně