1.3K čtenářů Přidat komentář

Marcipánové pralinky

40 m

Avatar of janapozarova

janapozarova

@janapozarova

Postup receptu

  1. Piškoty podélně rozkrojíme dvakrát ostrým nožem, potřeme pomazánkou (džemem) a spojíme.
  2. Každý piškot překrojíme na tři kousky, marcipán si vyválíme na plát, vykrájíme obdélníčky a do těch zabalíme piškoty.
  3. Polijeme čokoládou a ozdobíme kandovaným ovocem.
  • 10 ks italské cukrářské piškoty
  • lískooříšková pomazánka (ovocný džem)
  • 100 g marcipán
  • Cukr (moučkový)
  • Čokoláda na vaření
  • Kandované ovoce

Na tvrdou hořčici

Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.

Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.