Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Zpracujeme si těsto a vykrájíme oválky, které upečeme. Z ingrediencí na krém si umícháme hustý krém,
Mléko a 10 ml smetany vlijeme do mixéru, přidáme kávu, kakao, vanilkový cukr a vše důkladně našleháme
Ztužovač dáme do šlehačky a vyšleháme. Lučinu utřeme s cukrem a přidáme šlehačku, piškoty namáčíme v
Uvedené sypké suroviny prosejeme a smícháme se zbytkem surovin. Těsto necháme chvíli odpočinout a poté
Ze všech ingrediencí na těsto vypracujeme vláčné těsto, které nechám uležet asi 30 minut v lednici. Poté
Nejprve si uvaříme silnou kávu a necháme ji vychladit. Potom ze surovin vypracujeme těsto, které necháme
pect na 160, hlidat polevu ve vodni lazni, co nejnizsi teplota, poradi / tuk, cukr, solamyl, kava Autor
Přísady zpracujeme na vále, necháme odpočinout. Vykrájíme oválky a upečeme (zhruba jako linecké).Krém
Vypracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme oválky. Na vymazaném plechu
Na vál si dáme sypké suroviny, ručně uhněteme těsto a necháme odpočinout min. 12 hodin. Z těsta vyválíme
Bílky s cukrem našleháme do hustého sněhu, velmi zlehka zamícháme ořechy s moukou a postupně přikapáváme