777 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vydrží až 3 týdny.
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
nakrájenou heru a žloutky a vše zpracujeme v hladké těsto
Vypracujeme těsto, které rozválíme na plát a vykrajujeme
Pak těsto znova propracujeme a těsto necháme opět odstát Poté těsto rozválíme na tenký plát (2 mm).
Fazole přebereme, propláchneme a zalejeme dostatečným množstvím vody, aby byly fazole úplně potopené.
Maso smícháme s vymačkanou houskou namočenou v mléce. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle a přidáme
Vypracujeme klasické linecké těsto a necháme v lednici při teplotě 170 °C cca 10–15 min, podle velikosti knoflíků
Myslivecké knoflíky pečeme v rozehřáté troubě. Upečené myslivecké knoflíky necháme vychladnout a můžeme
Dáme vařit maso, asi po hodině přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme ještě další hodinu. Vývar
Steak z tuňáka u obou stran osolíme a opepříme. Na mírném ohni ho opečeme na trošce olivového oleje asi
Suroviny na linecké zpracujeme, vyválíme, vykrajujeme kolečka (průměr 3 - 3,5 cm) a ukládáme na plech