Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Do mixovací nádoby dejte mléko, máslo, cukr a droždí a zahřejte 2 min./37°C/rychlost 2 (2 min./40°C/rychlost
Troubu předehřejeme na 180 °C. Cukr, žloutky a Heru šleháme do hladka, pak přidáme jemně mleté ořechy
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, postupně za stálého šlehání přidáváme cukr a na závěr už jen ručně vmícháme
Smícháme v míse mouku s moučkovým a vanilkovým cukrem, mletými ořechy, které jsme před mletím nasucho
Na ořechovou směs rozpustíme máslo, přimícháme med, Teplou ořechovou směs natřeme na těsto s marmeládou
Dortovou formu si vymažeme a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Nejdříve smícháme sypké
V míse smícháme mouku, umleté ořechy, cukr a prášek do pečiva. Promícháme a přidáme žloutky, mléko a
Všechny suroviny až po mléko (včetně) zpracujeme v robotu v hladké těsto bez hrudek. Dáme do máslem vymazané
Bílky vyšleháme v robotu do husté pěny. Postupně přidáváme cukr, škrob a citronovou šťávu. Nakonec opatrně
Připravíme si kvásek z droždí, vlažného mléka, lžičky cukru a mouky. Necháme vzejít a mezitím si smícháme