Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
50 m
janapozarova
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Hotové těsto vyválíme na plát a vytvarujeme kytičky Upečené kytičky slepíme libovolnou marmeládou a postříkáme
Cukr, mouku, žloutek a máslo smícháme a vypracujeme hladké těsto. Necháme odležet v lednici asi 12 hodin
Každý bochníček nařízneme, aby nám po upečení vznikla kytička
Z uvedených přísad vypracujeme těsto. Necháme ho chvíli odležet a pak z něj vyválíme tenčí plát. Vykrájíme
vyválíme těsto na plát silný asi 3 mm a vykrájíme z něj kytičky Na každou kytičku nastříkáme ze sáčku trochu sněhu,
Z těsta vyválíme tenké plátky a vykrajujeme kytičky Upečené kytičky necháme zchladnout a poté slepíme džemem
Druhý den vyválíme a vykrojíme různé kytičky do každé Hotové kytičky k sobě slepujeme oblíbenou marmeládou
Vykrajujtez něj kytičky, polovinu s malým otvorem uprostřed Upečené linecké kytičky slepujte zavařeninou a podle
koleček zdobíme čokoládovou polevou a marcipánovými kytičkami