Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
Sušenky rozmixujeme, přidáme měkké máslo, arašídové máslo, cukr a vše mixujeme.
Z másla, mouky, vejce, cukru a pudingu vypracujeme Přes nástavec v masovém strojku vytlačujeme tyčinky
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao a cukr. Směs uložíme do chladničky a druhý den