Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
Sušenky rozmixujeme, přidáme měkké máslo, arašídové máslo, cukr a vše mixujeme.
Z másla, mouky, vejce, cukru a pudingu vypracujeme Přes nástavec v masovém strojku vytlačujeme tyčinky
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Zpracujeme si těsto a vyválíme ho na placku silnou asi 2 mm. Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme