Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
Sušenky rozmixujeme, přidáme měkké máslo, arašídové máslo, cukr a vše mixujeme.
Z másla, mouky, vejce, cukru a pudingu vypracujeme Přes nástavec v masovém strojku vytlačujeme tyčinky
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej