Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
které vyválíme na tenkou placku a krájíme nožem na tyčinky Polevu dáme do cukrářského sáčku a nanášíme na tyčinky
Sušenky rozmixujeme, přidáme měkké máslo, arašídové máslo, cukr a vše mixujeme.
Z másla, mouky, vejce, cukru a pudingu vypracujeme Přes nástavec v masovém strojku vytlačujeme tyčinky
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej