1K čtenářů
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vypracujeme si hladké těsto, které si necháme asi půl hodiny odpočinout na studeném místě. Poté rozválíme
Upečeme při teplotě 175°C, hotové tyčinky k sobě slepujeme Konce tyčinek namáčíme v čokoládě a posypeme cukrovým
Máslo nakrájíme na kousky, přidáme žloutky a vypracujeme Potřeme je ořechovým sněhem.
Poté smícháme máslo s kořením a polovinou medových Máslem naplníme připravené skleničky a každou ozdobíme
Vlašské ořechy umeleme s pečlivě utřeme s povoleným máslem Dílky sýru potřeme ořechovým máslem a přiložíme je
Kromě čokolády vše spojíme v těsto, které necháme 1/2 hodiny chladit, pak zapracujeme rychle nastrouhanou
lázni čokoládovou polevu (množství dle potřeb a počtu ořechových tyčinek).
Mixér pra- videlně vypínejte a máslo stírejte ze stěn
Přidáme máslo, arašídové máslo a cukr – všechny ingredience hmotu nakrájíme na kousky připomínající čokoládové tyčinky