Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Upečeme při teplotě 175°C, hotové tyčinky k sobě slepujeme Konce tyčinek namáčíme v čokoládě a posypeme cukrovým
Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni, zchladíme a
Potřeme je ořechovým sněhem. Tyčinky upečeme v mírně vyhřáté troubě dorůžova.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tyčinky nalámeme na kousky a namočíme v čokoládě a
Čokoládu s tukem vložíme do parní lázně a rozpustíme Tyčinky v ní namáčíme do 3/4 a necháme zaschnout na
Bílou čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni Hořkou čokoládu na vaření se ztuženým tukem rozpustíme
Ořechová hmota: Zbytek másla (250 g) rozpusťte v hrnci ) a trojhránky namáčejte do čokolády nebo ozdobte čokoládou
Upečenou ořechovou buchtu necháme vychladnout. Čokoládu s kouskem másla rozpustíme ve vodní lázni
Obě čokolády rozlámeme na kousky. Nakonec přidáme čokoládu a promícháme.