Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni, zchladíme a
Upečeme při teplotě 175°C, hotové tyčinky k sobě slepujeme Konce tyčinek namáčíme v čokoládě a posypeme cukrovým
Potřeme je ořechovým sněhem. Tyčinky upečeme v mírně vyhřáté troubě dorůžova.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tyčinky nalámeme na kousky a namočíme v čokoládě a
Čokoládu s tukem vložíme do parní lázně a rozpustíme Tyčinky v ní namáčíme do 3/4 a necháme zaschnout na
Bílou čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni Hořkou čokoládu na vaření se ztuženým tukem rozpustíme
Ořechová hmota: Zbytek másla (250 g) rozpusťte v hrnci ) a trojhránky namáčejte do čokolády nebo ozdobte čokoládou
Upečenou ořechovou buchtu necháme vychladnout. Čokoládu s kouskem másla rozpustíme ve vodní lázni
Obě čokolády rozlámeme na kousky. Nakonec přidáme čokoládu a promícháme.