Prémiový obsah
★★★
44 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
důkladně v míse a plníme jím vymazané formičky určené na úly Úly vyklepneme z formičky naplníme krémem a přitiskneme
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Bílky ušleháme s cukrem a šťávou z citronu. Lžící oddělíme asi jednu třetinu hmoty. Do větší části vmícháme
Troubu předehřejte na 170 °C. U všech čtyř vajec oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte stranou do misky
Ke kvásku přidáme směs bez lepku, máslo a vypracujeme
Mouku prosijeme, promícháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Máslo nakrájíme na kousky, přidáme žloutky
Smícháme kypřící prášek s moukou a v další míse promícháme tuk, cukr, kokos a vejce. Pak do směsi přidáme
Troubu vyhřejeme na 180 °C a formu na chlebíček si vyložíme pečícím papírem. V hrnku smícháme mléko
Do jedné třetiny teplé vody se špetkou cukru nadrolte droždí a nechte chvíli stát. V míse máme mouku,