Prémiový obsah
★★★
566 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
důkladně v míse a plníme jím vymazané formičky určené na úly Úly vyklepneme z formičky naplníme krémem a přitiskneme
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Troubu vyhřejeme na 180 °C a formu na chlebíček si vyložíme pečícím papírem. V hrnku smícháme mléko
Do jedné třetiny teplé vody se špetkou cukru nadrolte droždí a nechte chvíli stát. V míse máme mouku,
Do mísy robotu s hnětacím hákem nasypeme obě mouky, kypřící prášek, sušené droždí, slunečnicová semínka
Troubu předehřejte na 170 °C. U všech čtyř vajec oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte stranou do misky
Bílky ušleháme s cukrem a šťávou z citronu. Lžící oddělíme asi jednu třetinu hmoty. Do větší části vmícháme
Smícháme kypřící prášek s moukou a v další míse promícháme tuk, cukr, kokos a vejce. Pak do směsi přidáme