Prémiový obsah
★★★
588 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
důkladně v míse a plníme jím vymazané formičky určené na úly Úly vyklepneme z formičky naplníme krémem a přitiskneme
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Do mísy robotu s hnětacím hákem nasypeme obě mouky, kypřící prášek, sušené droždí, slunečnicová semínka
Do jedné třetiny teplé vody se špetkou cukru nadrolte droždí a nechte chvíli stát. V míse máme mouku,
Do mísy rozdrobíme droždí, zalijeme polovinou vlažné vody a necháme vzejít. Přilijeme zbytek vody, olej
Troubu vyhřejeme na 180 °C a formu na chlebíček si vyložíme pečícím papírem. V hrnku smícháme mléko
Troubu předehřejte na 170 °C. U všech čtyř vajec oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte stranou do misky
Bílky ušleháme s cukrem a šťávou z citronu. Lžící oddělíme asi jednu třetinu hmoty. Do větší části vmícháme