Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Do mouky přidáme kakao a důkladně rozmícháme. Dále přidáme strouhanou citronovou kůru, cukr, namleté
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Přidáme vanilkový extrakt, dvě lžíce pistáciového másla , nasekané pistáciové oříšky a promícháme dohladka.
Příprava korpusu: Dno dortové formy o ∅ 24 cm vyložíme pečicím papírem a boky vymažeme máslem a vysypeme
Ve 150 ml vody rozmícháme mléko a přivedeme k varu. Přidáme nasekané pistácie, mandle, cukr, med, a ještě
Nejdříve musíme nasekat nebo umlet pistácie na drobno. Máslo vyšleháme s cukrem. Poté důkladně zašleháme