Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
40 m
janapozarova
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Do mouky přidáme kakao a důkladně rozmícháme. Dále přidáme strouhanou citronovou kůru, cukr, namleté
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou
Přidáme vanilkový extrakt, dvě lžíce pistáciového másla , nasekané pistáciové oříšky a promícháme dohladka.
Příprava korpusu: Dno dortové formy o ∅ 24 cm vyložíme pečicím papírem a boky vymažeme máslem a vysypeme
Ve 150 ml vody rozmícháme mléko a přivedeme k varu. Přidáme nasekané pistácie, mandle, cukr, med, a ještě
Nejdříve musíme nasekat nebo umlet pistácie na drobno. Máslo vyšleháme s cukrem. Poté důkladně zašleháme