Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Krém vytvoříme tak, že vyšleháme ve vodní lázni vejce a cukr vanilkový a krupici. jakmile krém zhoustne
Do mísy dáme cukr, piškoty, vodu, rum, marmeládu a kakao. Důkladně rozmixujeme a poté z hmoty děláme
Příprava krému: Žloutky na krém dáme do hrnce, přidáme Důkladně smícháme a povaříme dokud krém nezhoustne.
Nastrouhané ořechy smícháme s olejem, lučinou, nasekanou hermelíny lehce pomažeme máslem a zdobíme půlkami ořechů
kostky jablka, hrušky, banán, nasekaná jádra vlašských ořechů Ořechovou omáčku vytvoříme rozmixováním vlašských ořechů
Vejce rozpulte. Vyjměte žloutky a tyčovým mixérem je rozmixujte dohladka s majonézou, hořčicí, solí,
Mezitím necháme zkaramelizovat cukr a přidáme ořechy , které vrstvíme na vychlazený krém.
Příprava korpusu: V míse smícháme mouku, ořechy a prášek Posypeme mletými ořechy a necháme ztuhnout v lednici
a posypeme ořechy. Příprava krému: Pudinkový prášek rozmícháme s cukrem