1.1K čtenářů
Příprava těsta:
1 h
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Krém vytvoříme tak, že vyšleháme ve vodní lázni vejce a cukr vanilkový a krupici. jakmile krém zhoustne
Do mísy dáme cukr, piškoty, vodu, rum, marmeládu a kakao. Důkladně rozmixujeme a poté z hmoty děláme
Příprava krému: Žloutky na krém dáme do hrnce, přidáme Důkladně smícháme a povaříme dokud krém nezhoustne.
kostky jablka, hrušky, banán, nasekaná jádra vlašských ořechů Ořechovou omáčku vytvoříme rozmixováním vlašských ořechů
Nastrouhané ořechy smícháme s olejem, lučinou, nasekanou hermelíny lehce pomažeme máslem a zdobíme půlkami ořechů
a posypeme ořechy. Příprava krému: Pudinkový prášek rozmícháme s cukrem
Příprava korpusu: V míse smícháme mouku, ořechy a prášek Posypeme mletými ořechy a necháme ztuhnout v lednici
těsto, z kterého poté pomocí formiček tvoříme vzory ořechů Ze surovin na náplň vytvoříme krém, kterým vždy dva
Vejce rozpulte. Vyjměte žloutky a tyčovým mixérem je rozmixujte dohladka s majonézou, hořčicí, solí,