Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Příprava krému: Vyšleháme máslo s cukrem a rumem do Nakonec krémem slepíme vždy dva ořechy k sobě a poté
a cukr vanilkový a krupici. jakmile krém zhoustne Dochutíme rumem a slepujeme již vychladlé ořechy k
a polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme půlkou ořechu
kostky jablka, hrušky, banán, nasekaná jádra vlašských ořechů Ořechovou omáčku vytvoříme rozmixováním vlašských ořechů
Nastrouhané ořechy smícháme s olejem, lučinou, nasekanou hermelíny lehce pomažeme máslem a zdobíme půlkami ořechů
Piškoty umeleme, přidáme cur, máslo, rum, mléko a kakao Ušleháme máslový krém, kterém hnízda naplníme.
Vejce rozpulte. Vyjměte žloutky a tyčovým mixérem je rozmixujte dohladka s majonézou, hořčicí, solí,
Mouku a cukr prosejeme, přidáme tuk, rum a žloutek. Ušleháme hladký krém, kterým poté slepujeme vždy jeden
Mezitím necháme zkaramelizovat cukr a přidáme ořechy , které vrstvíme na vychlazený krém.
těsto, z kterého poté pomocí formiček tvoříme vzory ořechů Ze surovin na náplň vytvoříme krém, kterým vždy dva
Příprava korpusu: V míse smícháme mouku, ořechy a prášek Posypeme mletými ořechy a necháme ztuhnout v lednici