753 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Po vychladnutí můžeme cukroví potřít citronovou polevou Cukroví se musí alespoň 14 dní uležet.
Po vychladnutí cukroví potřeme citronovou polevou, ale pak je jedním z nejchutnějších druhů vánočního cukroví
Utřeme si cukr se žloutky, přidáme vanilkové cukry a necháme odpočinout asi 3 hodiny. Poté ještě 15 minut
Cukry smícháme s kakaem, škrobem a důkladně rozmícháme s mléce. Za stálého mícháme vaříme na vodní lázni
V připravené míse ze všech uvedených surovin vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské
Bílek pevně ušleháme, zašleháme cukr, žloutky, mouku a pak přikapeme rozpuštěné máslo. Nakonec lehce
Do vlažného mléka dáme lžičku cukru, lžičku mouky z odváženého množství, rozdrobíme do něj kvasnice a
Uvařit hustý pudink, do ještě teplého vařečkou zašlehat 100g másla a nechat mírně vychladnout. Těsto
Ingredience (kromě rozinek) vložíme do pekárny v uvedném pořadí a zapneme program SWEET, velikost bochníku
Umleté rozinky smícháme s moukou, cukrem, žloutky a máslem. Vzniklé těsto necháme odležet do druhého
Sypké suroviny nasypeme na vál, přidáme heru a rum. Vypracujeme těsto. Rozdělíme je na poloviny a vyválíme
Mouku, moučkový cukr, máslo a žloutek zapracujeme na těsto a necháme chvíli odpočinout v lednici. Těsto