888 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
V hrnci rozpustíme kokosový tuk, cukr a vanilkový cukr Na talíři nasypeme granulovaný cukr a kuličky v něm
Změklé máslo utřete s cukrem a vanilkovým extraktem, přidejte vejce a ušlehejte do světlé pěny. Všechny
Do kuličky vmáčkneme celou mandli, opět dotvarujeme kuličku a znovu obalíme kokosem.
Lžičkou nabereme vychlazenou kokosovou směs, doprostřed vmáčkneme mandli a vytvarujeme kuličku.
Cukr nasypeme do kastrůlku, zalijeme 4 lžícemi vody a na malém plameni mícháme, až se rozpustí. Do mísy
Vytvarujeme kuličky, obalíme v kokosu a dáme do košíčků