Prémiový obsah
★★★★
9.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Bílky vyšleháme s cukrem a přidáme kokos a sůl. Ze směsi děláme lžičkou hrudky, na plech vyložený pečícím
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Vmícháme kokosovou moučku. Rychlé kokosové pusinky pečeme (nesušíme) v mírně předehřáté
V připravené míse smícháme kokos, povolené máslo, jemně nastrouhanou čokoládu, vanilkový cukr, moučkový
Povrch potřeme zbytkem náplně a posypeme kokosovou Kokosovou moučku umeleme na makovém mlýnku a přimícháme
Pusinky posypeme zbylými mandlemi a pečeme v předehřáté Hotové pusinky necháme vychladnout.
Lískové oříšky nameleme najemno. Bílky ušleháme do tuha. Po částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané
Ve šlehači našleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme džem a po lžících lehce vmícháme hrubou mouku. Na