Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Množství asi na 10 kousků.
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Bochánky vyjmeme z voskového obalu, každý nařízneme Dovnitř každého bochánku můžeme vsunout ještě malý
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
Moučkový cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky.
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku
Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátkem šunky a rozdrobeným sýrem. Plátek masa zabalíme
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.