Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Množství asi na 10 kousků.
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Moučkový cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky.
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátkem šunky a rozdrobeným sýrem. Plátek masa zabalíme
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
Mouku promícháme s práškem do pečiva a špetkou soli, přidáme mléko a rozšlehané vejce. Nakonec vmícháme