Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme do 2.dne odpočinout. Pak znovu popracujene. Těsto
zpracujeme do hladkého těsta a na strojku děláme rohlíčky
Mouku smícháme s práškovým cukrem, změklým máslem a vejcem, vypracujeme vláčné těsto, které necháme v
Z mouky, cukrů, tuku a žloutků vypracujeme těsto, které necháme do 2.dne odpočinout. Pak znovu propracujeme
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek, přidáme žloutek a nastrouhané máslo. Zpracujeme hladké těsto
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek, přidáme žloutek a nastrouhané máslo. Zpracujeme hladké těsto
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme odležet v chladnu. Přes mlýnek pak tvoříme tyčinky
Mouku smícháme se změklým máslem, přidáme kokosovu moučku, cukr, citrónovou kůru a vejce. Pokud je třeba
Všechny ingredience vypracujeme v hladké těsto, které pomocí strojku vtlačujeme a tvoříme proužky. Stočením