Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
Těsto musí být hladké a dobře propracované. Nešiďte je protože jinak může v troubě nerovnoměrně "vyskákat" nebo nebude držet pohromadě. Těsta do formiček jdou i hůře vyklopit.
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
vyválíme plát a vykrajujeme tvaru podle fantazie. poté cukroví
, typického vánočního cukroví. Základní těsto na máslové cukroví Základní kokosové
Na vále promícháme všechny suroviny. Přidáme vaječný likér, změklé máslo a žloutky. Nožem suroviny pomalu
Příprava perníčků s použitím výrazného koření provoní nejen kuchyni, ale i celý být. V české kuchyni
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
Cukroví upečeme na pomaštěném plechu v horké troubě
Cukroví pečte zhruba 10 minut, až začne zlátnout. Zchladlé cukroví slepujte džemem a zlehka poprašte
Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme Do formy s opečenou vinnou klobásou nalijeme cibulovou
Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme Netradiční vinnou klobásu pečeme asi 25 minut.