Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
Těsto musí být hladké a dobře propracované. Nešiďte je protože jinak může v troubě nerovnoměrně "vyskákat" nebo nebude držet pohromadě. Těsta do formiček jdou i hůře vyklopit.
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Na vále promícháme všechny suroviny. Přidáme vaječný likér, změklé máslo a žloutky. Nožem suroviny pomalu
Příprava perníčků s použitím výrazného koření provoní nejen kuchyni, ale i celý být. V české kuchyni
Z mouky, cukru, másla a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu do druhého dne.
Cukroví upečeme na pomaštěném plechu v horké troubě
Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme Do formy s opečenou vinnou klobásou nalijeme cibulovou
Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme Netradiční vinnou klobásu pečeme asi 25 minut.
Listové těsto vyválíme, vykrajujeme libovolné tvary, které dáme na plech, vyložený pečícím papírem. Potřeme
Cukroví upečeme při 180 °C asi 5-6 minut minut.
Zpracujeme těsto, rozválíme, vykrajujeme různé tvary. Pečeme dozlatova. Horké obalujeme v cukru. Slaná