Jsou strašně křehké hned po upečení. A jak je necháte odležet tak se úplně rozplývají
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
hladké těsto, ze kterého tvoříme pomocí formičky malé rohlíčky po upečení obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým
Podle velikostí rohlíčků to může být přibližně deset Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Rohlíčky dáváme opatrně na plech vyložený pečícím papírem Hotové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru
Vytvarujeme rohlíčky a upečeme dorůžova na plechu vyloženém
vykrajujeme kousky, ze kterých pomocí formičky tvoříme rohlíčky
Z těsta vytvoříme rohlíčky a pečeme na 160 °C do zlatorůžova ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru, smíchaném s vanilkovým
Pak z těsta vypracujeme pomocí formičky rohlíčky. Povytažení ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky