Jsou strašně křehké hned po upečení. A jak je necháte odležet tak se úplně rozplývají
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
hladké těsto, ze kterého tvoříme pomocí formičky malé rohlíčky po upečení obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Podle velikostí rohlíčků to může být přibližně deset Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Rohlíčky dáváme opatrně na plech vyložený pečícím papírem Hotové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru
Vytvarujeme rohlíčky a upečeme dorůžova na plechu vyloženém
vykrajujeme kousky, ze kterých pomocí formičky tvoříme rohlíčky
Z těsta vytvoříme rohlíčky a pečeme na 160 °C do zlatorůžova ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru, smíchaném s vanilkovým
Pak z těsta vypracujeme pomocí formičky rohlíčky. Povytažení ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.