136 čtenářů
kucharkalibuska
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým
Vypracujeme hladké těsto, ze kterého tvoříme malé rohlíčky Poté obalíme v cukru moučkovém s vanilkovým.
Podle velikostí rohlíčků to může být přibližně deset Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vytvarujeme rohlíčky a upečeme dorůžova na plechu vyloženém
Rohlíčky dáváme opatrně na plech vyložený pečícím papírem Hotové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru
vykrajujeme kousky, ze kterých pomocí formičky tvoříme rohlíčky
Z těsta vytvoříme rohlíčky a pečeme na 160 °C do zlatorůžova ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru, smíchaném s vanilkovým
Pak z těsta vypracujeme pomocí formičky rohlíčky. Povytažení ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky