136 čtenářů
kucharkalibuska
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým
Vypracujeme hladké těsto, ze kterého tvoříme malé rohlíčky Poté obalíme v cukru moučkovém s vanilkovým.
Podle velikostí rohlíčků to může být přibližně deset Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Vytvarujeme rohlíčky a upečeme dorůžova na plechu vyloženém
vykrajujeme kousky, ze kterých pomocí formičky tvoříme rohlíčky
Z těsta vytvoříme rohlíčky a pečeme na 160 °C do zlatorůžova ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru, smíchaném s vanilkovým
Pak z těsta vypracujeme pomocí formičky rohlíčky. Povytažení ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Rohlíčky dáváme opatrně na plech vyložený pečícím papírem Hotové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.