Prémiový obsah
★★★
257 čtenářů
2 h
tetalenka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Do mouky si dáme prášek do pečiva, cukr, máslo, vejce a med a vypracujeme hladké těsto, které necháme
Cukr krupici svaříme s 2 lžícemi vody a mícháme, dokud se úplně nerozpustí. Pak vmícháme namleté ořechy
Hladkou mouku, prášek do pečiva a nasekanou čokoládu smícháme v misce. Vejce, cukr, olej a smetanu vymícháme
Vrchní část opět potřeme, tentokrát polovinou čokoládového Vánoční čokoládový dort můžeme pak „zasněžit“.
rozpustili jsme čokoládu s máslem ve vodní lázni) a čokoládovými
Do kastrolku dáme smetanu, cukr a máslo a zahřejeme tak dlouho, než se všechno rozpustí. Pak odstavíme
Do mísy dáme mouku, kakao, cukr, máslo a žloutek. V robotu nebo ručně vypracujeme hladké těsto. Zabalíme
Nasypeme mouku do velké mísy. Přimícháme Heru máslová příchuť a promícháme, až bude směs bez hrudek.