Prémiový obsah
★★★
263 čtenářů
2 h
tetalenka
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Do mouky si dáme prášek do pečiva, cukr, máslo, vejce a med a vypracujeme hladké těsto, které necháme
Cukr krupici svaříme s 2 lžícemi vody a mícháme, dokud se úplně nerozpustí. Pak vmícháme namleté ořechy
Nasypeme mouku do velké mísy. Přimícháme Heru máslová příchuť a promícháme, až bude směs bez hrudek.
Do čokoládové směsi vmícháme žloutky, cukr a nakonec Před podáváním ozdobíme čokoládovými hoblinkami.
Do kastrolku dáme smetanu, cukr a máslo a zahřejeme tak dlouho, než se všechno rozpustí. Pak odstavíme
Do mísy dáme mouku, kakao, cukr, máslo a žloutek. V robotu nebo ručně vypracujeme hladké těsto. Zabalíme
rozpustili jsme čokoládu s máslem ve vodní lázni) a čokoládovými
Hladkou mouku, prášek do pečiva a nasekanou čokoládu smícháme v misce. Vejce, cukr, olej a smetanu vymícháme