Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
šťávy, vanilkového cukru, soli, vejce a rozehřátého másla Vychladlé sušenky nazdobíme dle fantazie.
Nastrouháme změklé máslo a zpracujeme těsto. Jakmile sušenky zavoní a zpevní se vyndáme z trouby
Smícháme sypké ingredinece s máslem a vejcem. Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Máslo, cukr, ořechy, kakao, skořici a mouku dáme do Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
ořechy, mouku, prášek do pečiva, sirup, sůl, vejce a máslo Vzniklou polevou potíráme sušenky.
Utřeme máslo s cukrem, prášek smícháme s moukou, přidáme Vyválíme, vykrájíme kolečka a ozdobíme vánočním motivem
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Přidáme k máslové směsi. Skladujeme nejlépe s plechovce, aby sušenky neztvrdly
Z mouky, změklého másla a obou cukrů vypracujeme hladké