Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
Máslo, mouku, cukry a vejce vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do folie a necháme v lednici. Předhřejte
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Vykrojené sušenky skládáme na plech vyložený pečícím Vychladlé sušenky nazdobíme dle fantazie.
Smícháme mouku, krupicový cukr, vanilkový cukr, kakao, prášek do pečiva a sůl. Máslo a žervé vyšleháme
Jakmile sušenky zavoní a zpevní se vyndáme z trouby
dlouhého hada a toho poté nakrájíme na medailonky (malé sušenky Nakonec sušenky dáváme na plech vyložený pečícím papírem