Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr krupici a vanilkový cukr, olej, mléko, rozšlehané žloutky
Med převaříme s vodou a necháme vychladnout. Žitnou a pšeničnou mouku prosijeme, přidáme citronát, medovníkové
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Máslo utřeme s moučkovým cukrem a vejci. Čokoládu nalámeme na menší kousky a rozpustíme v mikrovlnné
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na