Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
1 h
nikolka
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Mouku vsypte na vála a udělejte ďůlek, do ní dejte mléko a promíchejte droždí s trochou cukru. Nechte
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr krupici a vanilkový cukr, olej, mléko, rozšlehané žloutky
Med převaříme s vodou a necháme vychladnout. Žitnou a pšeničnou mouku prosijeme, přidáme citronát, medovníkové
Máslo, mouku, cukry a vejce vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do folie a necháme v lednici. Předhřejte
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech