Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
1 h
nikolka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Mouku vsypte na vála a udělejte ďůlek, do ní dejte mléko a promíchejte droždí s trochou cukru. Nechte
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr krupici a vanilkový cukr, olej, mléko, rozšlehané žloutky
Med převaříme s vodou a necháme vychladnout. Žitnou a pšeničnou mouku prosijeme, přidáme citronát, medovníkové
Máslo, mouku, cukry a vejce vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do folie a necháme v lednici. Předhřejte
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních