Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
1 h
nikolka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Mouku vsypte na vála a udělejte ďůlek, do ní dejte mléko a promíchejte droždí s trochou cukru. Nechte
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr krupici a vanilkový cukr, olej, mléko, rozšlehané žloutky
Med převaříme s vodou a necháme vychladnout. Žitnou a pšeničnou mouku prosijeme, přidáme citronát, medovníkové
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
Máslo, mouku, cukry a vejce vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do folie a necháme v lednici. Předhřejte
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech