2.3K čtenářů
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Povolené máslo smícháme s kokosem a moukou.
1 h
nikolka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr krupici a vanilkový cukr, olej, mléko, rozšlehané žloutky
Med převaříme s vodou a necháme vychladnout. Žitnou a pšeničnou mouku prosijeme, přidáme citronát, medovníkové
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Vyválíme těsto, vykrajujeme sušenky a při 160 stupních
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Mléko, cukr, kokos, med a rum dáme na vál vypracujeme těsto. Jakmile máme těsto hotové, rozvážíme na
Smícháme mouku s cukrem, kokosem a práškem do pečiva. Poté přidáme máslo pokojové teploty a vypracujeme