Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
přidat kakao a udělat tak dvě barvy nebo upečene sušenky Hotové sušenky, dáme na plech vyložený pečícím papírem
Máslo, mouku, cukry a vejce vypracujeme v hladké těsto. Zabalíme do folie a necháme v lednici. Předhřejte
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Vykrojené sušenky skládáme na plech vyložený pečícím Vychladlé sušenky nazdobíme dle fantazie.
Smícháme mouku, krupicový cukr, vanilkový cukr, kakao, prášek do pečiva a sůl. Máslo a žervé vyšleháme
Jakmile sušenky zavoní a zpevní se vyndáme z trouby
Troubu předehřejeme na 180°C. Cizrnu slijeme a rozmixujeme,poté přidáme máslo, sirup, prášek do pečiva