Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Suroviny smícháme ve větší míse a dobře promícháme. Z tekutého těsta lžící děláme hromádky, na plech
Ze surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme uležet. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme jakékoliv
Troubu předehřejeme na 180°C. Cizrnu slijeme a rozmixujeme,poté přidáme máslo, sirup, prášek do pečiva
dlouhého hada a toho poté nakrájíme na medailonky (malé sušenky Nakonec sušenky dáváme na plech vyložený pečícím papírem
Smícháme mouku, krupicový cukr, vanilkový cukr, kakao, prášek do pečiva a sůl. Máslo a žervé vyšleháme
Jakmile sušenky zavoní a zpevní se vyndáme z trouby
Vykrojené sušenky skládáme na plech vyložený pečícím Vychladlé sušenky nazdobíme dle fantazie.
cheesecake , ozdobíme vršek dortu odloženými nadrcenými sušenkami
Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 stupňů 8-10 Po upečení necháme sušenky vychladnout na mřížce.