2.1K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Biky za postupného přisypávání cukru a přidávání medu Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru
Bílky se ušlehají v pevný sníh a za stálého šlehání se po částech přidává cukr. Nádoba, v níž šleháme
Do mísy nasypeme kokos a cukr, přidáme špetku soli a promícháme. Poté přidáme vejce a vytvoříme vařečkou
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu a pak do něj postupně zašleháme cukr, až se zcela rozpustí
Máslo našleháme na krém. Pomalu v něm necháváme rozpustit cukr a dále mícháme, dokud nevznikne bělavá
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme