Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Bílky se ušlehají v pevný sníh a za stálého šlehání se po částech přidává cukr. Nádoba, v níž šleháme
tvoříme kuličky, které sušíme v troubě při 120°C než kokosky
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu a pak do něj postupně zašleháme cukr, až se zcela rozpustí
Máslo našleháme na krém. Pomalu v něm necháváme rozpustit cukr a dále mícháme, dokud nevznikne bělavá
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Ořechy nasekáme v mixéru najemno. Kokosový tuk rozehřejeme. V misce smícháme ořechy, sirup a kokosový
Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru do papírového kornoutku, odstřihneme malý růžek a kokosky