Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Bílky se ušlehají v pevný sníh a za stálého šlehání se po částech přidává cukr. Nádoba, v níž šleháme
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu a pak do něj postupně zašleháme cukr, až se zcela rozpustí
tvoříme kuličky, které sušíme v troubě při 120°C než kokosky
Máslo našleháme na krém. Pomalu v něm necháváme rozpustit cukr a dále mícháme, dokud nevznikne bělavá
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme