Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Máslo našleháme na krém. Pomalu v něm necháváme rozpustit cukr a dále mícháme, dokud nevznikne bělavá
Bílky se ušlehají v pevný sníh a za stálého šlehání se po částech přidává cukr. Nádoba, v níž šleháme
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Upečené kokosky Onecháme vychladnout a pak je opatrně rozpustíme, naplníme do malého papírového kornoutku a kokosky
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevného sněhu a pak do něj postupně zašleháme cukr, až se zcela rozpustí
tvoříme kuličky, které sušíme v troubě při 120°C než kokosky
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Bílky, med a cukr šleháme nad párou ve vodní lázni. Až je směs hodně hustá, odstavíme ji a postupně do
V misce vyšleháme vejce s cukrem a přidáme kokos. Ze směsi formujeme kuličky nebo dáváme do formiček.