1.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Omyté maliny dáme do vysoké nádoby. Zalijeme vodkou a nádobu uzavřeme. Necháme luhovat na slunném místě
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájené
Zeleninu si nakrájíme na kolečka. Všechno ostatní svaříme na lák a necháme mírně vychladnout. Okurky
Ve vodní rozpustíme čokoládu s olejem. Směs vychladíme a přidáme do ní koňakové aroma. Strouhané mandle
V míse smícháme sypké suroviny a poté přidáme vejce vyšlehané s rumem a máslo. Vymícháme hladké těsto
Bagetku dáme na alobal a jakobychom ji krájeli šikmo na plátky, ale nedokrojíme. Vzniknou nám kapsičky
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Poté přidáme citronovou šťávu a naplníme zdobičky. Poleva je vhodná
Žloutky s prosátým moučkovým cukrem třeme tak dlouho, až vznikne hladká a lesklá poleva.
Nadrobno pokrájenou cibuli, ocet, 0,5 dl vody a lžíci nadrobno pokrájené pažitky zalijeme vodou a octem
ROZMARÝN Chuť- intenzivně aromatická, lehce pryskyřičná. Hodí se- k hovězímu, jehněčímu a drůbežímu masu
Očištěné maso prudce opečeme na oleji ze všech stran. Přesuneme do pekáčku, podlijeme vývarem a asi 1