Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Ze žloutku a moučkového cukru uděláme hustší polevu
Na polevu utřeme cukr s horkou vodou, citronovou šťávou Pláty nejprve potřeme džemem a pak polevou.
Mezitím si připravíme žloutkovou polevu tak, že žloutky Vajíčka s vykrojeným středem omočíme ve žloutkové polevě
Nadrobno pokrájenou cibuli, ocet, 0,5 dl vody a lžíci nadrobno pokrájené pažitky zalijeme vodou a octem
ochladnout, ale ještě na poměrně dost teplý nalijeme žloutkovou polevu, kterou rovnoměrně rozprostřeme.
Povrch řezů pokapeme polevou. Žloutkové řezy s polevou necháme ztuhnout, podle potřeby