Prémiový obsah
★★★★★
8.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Na polevu utřeme cukr s horkou vodou, citronovou šťávou Pláty nejprve potřeme džemem a pak polevou.
polevou připravenou smícháním cukru a vody. Necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.
Po upečení hned potřeme žloutkovou polevou a necháme Poté nakrájíme na malé řezy.
Z listového těsta vyválíme dva tenké pláty. Tvaroh smícháme s nutellou. První plát položíme na plech
Těsto: Do mísy prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, kakao, cukr, olej, vejce a mléko. Ze surovin