Prémiový obsah
★★★★★
8.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na polevu utřeme cukr s horkou vodou, citronovou šťávou Pláty nejprve potřeme džemem a pak polevou.
polevou připravenou smícháním cukru a vody. Necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.
Po upečení hned potřeme žloutkovou polevou a necháme Poté nakrájíme na malé řezy.
Máslo rozdrobíme do mouky, dále do ní vmícháme ořechy, prášek do pečiva a cukr. Přidáme syrové bílky
Těsto: Do mísy prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, kakao, cukr, olej, vejce a mléko. Ze surovin