Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
minut, příp. déle (podle typu trouby).Zákusek je výborný , celá zrnka máku mají po upečení zvláštní příchuť.
Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Hmotu natlačíme do formy a necháme důkladně ztuhnout
Vodu, máslo a sůl zahřejeme v hrnci. Přisypeme mouku a vymícháme těsto. Přidáme vejce a těstem naplníme
Žloutky s krupicovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mouku, prášek do pečiva a nakonec sníh z
Z másla, mouky, cukru a žloutků vypracujeme těsto: necháme odpočinout 2 hodiny v lednici. Těsto vyválíme
Připravíme si těsto a poté vyválíme na plát, ze kterého vykrajujeme měsíčky. Dáme na plech vyložený pečícím
V míse vyšleháme žloutek společně s cukrem do bílé pěny. Poté opatrně přidáváme vyšlehanou smetanu, mletou
Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou, s cukrem a ušlehanou šlehačkou a ztužovačem. Dortovou formu vyložíme