Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
minut, příp. déle (podle typu trouby).Zákusek je výborný , celá zrnka máku mají po upečení zvláštní příchuť.
Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Hmotu natlačíme do formy a necháme důkladně ztuhnout
Příprava korpusu: V míse vyšleháme celá vejce společně s cukrem do pěny. Poté přidáme olej, mouku se
V míse vyšleháme žloutek společně s cukrem do bílé pěny. Poté opatrně přidáváme vyšlehanou smetanu, mletou
Tvaroh smícháme se zakysanou smetanou, s cukrem a ušlehanou šlehačkou a ztužovačem. Dortovou formu vyložíme
Připravíme si těsto a poté vyválíme na plát, ze kterého vykrajujeme měsíčky. Dáme na plech vyložený pečícím
Z másla, mouky, cukru a žloutků vypracujeme těsto: necháme odpočinout 2 hodiny v lednici. Těsto vyválíme
Vodu, máslo a sůl zahřejeme v hrnci. Přisypeme mouku a vymícháme těsto. Přidáme vejce a těstem naplníme
Žloutky s krupicovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mouku, prášek do pečiva a nakonec sníh z