822 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Hodnotné produkty patří k naprostým základům každého receptu Nedržte se však jen tradičních druhů a vsaďte na neobvyklé
Olejová, kokosová, máslová nebo s tvarohem, každý peče jinak a každý přidává jinou oblíbenou surovinu
Tentokrát vám představíme recepty, které vás mohou
Mouku smícháme s práškem do pečiva, sodou, cukrem, vejci, medem, přidáme koření, kakao a uděláme těsto
Mouku s cukrem a sodou prosejeme do mísy. Poté přidáme med a vejce. Promícháme a přidáme sádlo a koření
Velikonoční perníčky podle tradičního receptu Ve středověku NEJLEPŠÍ RECEPT Receptů na perníčky je mnoho, stačí
Těsto vyválíme na 3-4 mm silnou placku, vykrajujeme velikonoční
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
elegantní dorty, pečené mladé maso či čokoládového velikonočního VELIKONOČNÍ KOLÁČE PRO KOLEDNÍKY